Mergi la conţinutul principal

Tratează rinita rapid și eficient - pentru copii și adulți.

Primăvara este anotimpul preferat al multor persoane. În același timp,  hipotermia cauzată de vremea instabilă și hipovitaminoză slăbesc sistemul imun, conducând deseori la apariția rinitei.

La prima vedere, rinita nu reprezintă o problemă majoră, însă care ar putea fi pericolele? Și cum ar trebui să procedăm – să așteptăm până când simptomele nazale vor dispărea de la sine sau să ajutăm organismul prin mijloace eficiente?

Rinita, de fapt, reprezintă o inflamație a mucoasei nazale, care apare atunci când microbii, virușii sau alergenii ajung pe mucoasa nasului. Cel mai frecvent în caz de rinită se observă eliminari nazale constante, dificultăți de respirație nazală și strănut.

Se consideră, că eliminarile nazale sunt un fenomen obișnuit și nu trebuie tratate. Cu toate acestea, este necesar să se țină cont de complicațiile pe care le pot provoca, de exemplu, posibilitatea  de a dezvolta sinuzită acută sau cronică.

Sinuzita este o inflamație persistentă a mucoasei sinusurilor paranazale, care durează pana la 12 săptămâni sau mai mult și necesită un tratament îndelungat și intensiv. De aceea, simptomele rinitei nu trebuie ignorate,  ci tratate cât mai curând posibil.

Simptomele sinuzitei includ:

  • Congestie nazală completă sau parțială (nas înfundat);
  • Secreții nazale abundente sau absența acestora;
  • Înroșirea pielii de asupra sinusului afectat;
  • Edemațierea mucoasei nazale;
  • Slăbiciune generală
  • Febră și cefalee.

Cum să tratăm rapid și fără complicații rinita la adulți?

În primele zile de la apariția congestiei și eliminărilor nazale multe persoane încep a folosi picături vasoconstrictoare, care de fapt nu vindecă, ci doar temporar înlătură simptomele. De asemenea, picăturile nazale provoacă reacții adverse și pot dăuna organismului. Este recomandat să folosiți soluții saline pentru irigații nazale, pentru a curăța cavitatea nazală și a reduce edemul.

Totuși, din primele zile de boală, soluția optimă ar fi produsul german din plante Sinupret® Extract, care este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți cu vârsta peste 12 ani.

Sinupret® Extract reprezintă cea mai concentrată si rapidă formă împotriva rinitei din toată produsele companiei Bionorica. Produsul nu doar elimină inflamația și ușurează respirația nazală, dar, de asemenea, previne complicațiile periculoase și severe despre care am menționat deja.

Cum funcționează Sinupret® Extract

Baza medicamentului o constituie componentele vegetale, care posedă efect secretolitic, antiinflamator/antiedematos și antiviral.

În procesul de fabricație se folosește o tehnologie modernă unică - Phytoneering, care permite controlul conținutului de componente vegetale active. Acest lucru garantează concentrația înaltă și constantă a substanțelor active în fiecare doză, indiferent de seria de fabricație și anul recoltării.

Eficacitatea și siguranța preparatelor produse prin tehnologia Phytoneering a fost demonstrată în multiple studii clinice.

Dar cum se tratează rinita la copii?

Copiii sunt în mod frecvent mai sensibili la apariția rinitei, decât adulții, și o suportă cu eforturi mai mari din partea organismului.

Pentru tratamentul rinitei la copiii cu vârsta de la 2 ani, utilizați Sinupret® Sirop. Medicamentul va înlătura rapid și eficient simptomele, eliminând și agentul patogen, va ușura respirația nazală și va preveni complicațiile. Posedă o aromă și un gust placut, ceea ce faciliteaza tratamentul la copiii mici.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani este potrivit Sinupret® drajee.

Tineți minte, că rinita nu trebuie subestimată, oricât de inofensivă ar părea. Pentru a preveni o evoluție nefavorabilă a bolii, este foarte important să o tratați imediat și corect.