Forțele naturii împotriva răcelii!

Natura cu adevărat tratează, ne oferă diferite mijloace pentru vindecarea bolilor, trebuie doar să le observi și să le folosești corect.

Spre atenția dvs., vă oferim un scurt ghid de utilizare a "forțelor naturii": cum ne pot ajuta ele să scăpăm de răceală, rinită, sinuzita și alte boli respiratorii.

Apa de mare are o serie de proprietăți medicinale și, mai ales, activitatea antibacteriană și antivirală. O baie de mare regulată sau înot în mare este o excelentă profilaxie a răcelii. Dar "odihna la mare" poate fi reprodusă și acasă. Pentru asta aveți nevoie doar de apă de mare sau soluție hipertonică, care se găsesc în toate farmaciile.

Pentru profilaxie și pentru tratamentul patologiilor nasului efectuați o procedură de spălare nazală de cel puțin 2 ori pe zi.

Nisipul este un material natural unic care, atunci când este încălzit, păstrează temperatura ridicată pentru o lungă perioadă de timp și eliberează lent căldura. Această proprietate a nisipului, de exemplu, este folosită atunci când se prepară cafea turcească. De asemenea, se mai folosește atunci când sinusurile nazale sunt încălzite în timpul sinuzitei și rinitei prelungite. Pentru a vă încălzi nasul cu nisip, faceți pungi mici de mărimea unei nuci, puneți nisip obișnuit în ele și încălziți-le în cuptor. Nisipul ar trebui să fie cald, dar nu fierbinte. Cu astfel de pungi de pe ambele părți, acoperiți nasul și țineți-le timp de aproximativ o jumătate de oră. Aceasta este o procedură destul de plăcută, poate fi efectuată de mai multe ori pe zi. Încălzirea cu nisip ajută la fluidificarea mucusului si eliminarea lui din sinusuri.

Imaginați-vă ca ne aflăm într-o câmpie cu flori. Există atât de multe plante medicinale care cresc chiar sub picioarele noastre. Noi nu le distingem, și numai oamenii care cunosc - farmaciști și fitoterapeuți - sunt capabili să găsească o soluție eficientă împotriva răcelii din "buruiene obișnuite". Plantele medicinale sunt utilizate pentru prepararea ceaiurilor, soluțiilor pentru inhalare, tincturi și, de asemenea, ca materie primă pentru medicamente.

Printre medicamentele pe bază de plante medicinale, Sinupret® a câștigat o bună reputație, fiind prescris pentru tratamentul rinitei și sinuzitei. Acesta este un medicament complex, care include o combinație de extracte din 5 plante medicinale cu acțiune asupra tuturor verigilor bolii. Sinupret® reduce edemul și inflamația, reducând congestive nazală, fluidifică și elimină mucusul, luptă cu infecția și previne complicațiile. Sinupret® este un fitopreparat puternic și eficient pentru tratamentul rinitei și sinuzitei, care ne-a fost dăruit de natură și fortificat datorită tehnologiei moderne!

Pădurea de conifere - o adevărată comoară a naturii. Aerul într-o pădure densă de pin sau de brad este vindecător și are un efect benefic asupra întregului sistem respirator. Acest lucru se datorează producției bogate de fitoncide volatile.  Fitoncidele sunt active împotriva tuturor tipurilor de agenți patogeni - de la virusuri la bacterii și ciuperci - și înlătură eficient congestia nazală.

Pentru a sătura căile respiratorii cu fitoncide, pot fi folosite și diferite uleiuri eterice de conifere: brad, ienupar, molid etc. Ele pot fi folosite prin diferite metode de inhalare.

O metodă, la fel de eficientă, de îmbogățire a aerului în apartament cu fitoncidele este picurarea un anumit tip de ulei de conifere în lampa de aroma. Veți crea o atmosferă de pădure de pin cu proprietăti terapeutice la dumneavoastră acasă, iar recuperarea după răceală va fi mult mai rapidă.

Natura vindecă! Trebuie doar să ai încredere în ea și să accepți cu recunoștință ajutorul ei!

Înapoi la lista de știri

SINUPRET - ESTE MEDICAMENT, ÎNAINTE DE ADMINISTRARE CITIȚI INSTRUCȚIUNILE